tirsdag den 12. februar 2013

key lime pie

Denne lækre tærte er på kort tid blevet bagt en del.
Både til kageklubben på arbejdet,  og siden til en kollega som bestille hele to.
Den er rigtig nem at lave og smelter på tungen med perfekte syrlighed.
Den oprindelige opskrift har jeg dog justeret lidt,  jeg har valgt at lave dobbelt kiksebund.

300 g grove digestive
4 spsk flormelis
1 tsk kanel
150 g smeltet smør

Smuldr kiksene meget fint.  Kom dem evt i en pose og kør kagerullen over.
Bland kanel,  flormelis og smeltet smør i.
Tryk det fast i en tærtebund Ca 25 cm.
Bag bunden i ovnen i 5 min ved 160 º.

4 dl kondenseret mælk fra dåse
1 dl limesaft (Ca 6 pressede)
Fintrevet skal fra 3 af limefrugterne
4 æggeblommer
1/4 l føde

Ingredienserne til fuld pakkes godt sammen i en skål.
Hældes på kiksebunden og fordeles godt ud til kanterne.
Bages Ca 15 min til den lige har sat sig.

Lad den køle helt af.

Pisk en let flødeskum og fordel den på tærten.

Velbekomme.  Mums:)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar