onsdag den 30. januar 2013

Stenalderbrød

Har længe gerne ville prøve at bage dette brød.
Jeg fulgte næsten opskriften fra Thomas Rohde.
100 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
100 g  græskarkerner
100 g hørfrø
100 g hasselnødder
100 g mandler
1/2 dl jomfru oliven olie
1/2 tsk salt
2 æg
3 æggehvider.

Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Smør en rugbrødsform med lidt olie og hæld blandingen i.
Bag midt i ovnen i en time.
Mums...

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 kommentarer:

  1. Kan det bruges som alm. rugbrød? Det ser rigtig lækkert ud...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej søde Hanne.
      Hvor er jeg glad for at se en gæst her i mit lille univers:)
      Jeg synes personligt ikke det kan sammenlignes med almindelig rugbrød, jeg har kun spist det som snack.
      Men med lækker ost eller måske avokado ville det sikkert gøre sig urimelig godt! Hvis du er på skolen i morgen, vil jeg gerne tage et stykke med til dig:)

      Slet